Оболочки

Фиброузная оболочка «Pani Salami», диаметр 45

Поради щодо використання. Фіброузна оболонка найбільш підходить для сервелатів, салямі, сирокопчених і сиров’ялених домашніх ковбас. Завдяки високій міцності фіброузна оболонка практично не рветься при в’язанні або кліпсуванні домашніх ковбас, що дозволяє знизити витрати і отримувати завжди гарантований результат — смачну і красиву домашню ковбасу.

Фіброузна оболонка відмінно підходить для копчення, варіння, сушіння і в’ялення домашніх ковбас. Висока проникність до вологи, пару і диму роблять її дуже технологічним матеріалом для ковбасних оболонок.

Підготовка до набивання: замочити в теплій воді БЕЗ СОЛІ на декілька хвилин для додання еластичності. Сигналом того, що оболонка готова для наповнення фаршем, — зникнення типового хрусту оболонки.

Умови та термін зберігання: 2 роки при кімнатній температурі.

Подробнее: https://pani-salami.prom.ua/p508841238-fibrouznaya-obolochka-dlya.html

Увага! Відразу після термічної обробки ковбаси фіброузні оболонки можуть погано зніматися. Пробема вирішується просто: необхідно дати охолонути, а краще, навіть, охолодитися домашнім ковбасам в холодильнику протягом 2-5 годин. Тоді при чищенні оболонка буде легко зніматися «панчохою» з ковбасного батона.

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *